Fodbold

Søger du en efterskole i Midtjylland, hvor du både

• bliver bedre til at spille fodbold
  • kommer til at spille fodbold i de store fodboldlande: Spanien og Italien*
  • kan supplere med andre spændende valgfag som E-sportog dykning.

På Phønix Efterskole får du det hele

Med fodbold som valgfag træner du 2-3 gange om ugen og lærer en masse teori, samtidig med at du forfiner dine teknikker.

Du styrker

• dit taktiske spil

• din fysik

• din sparketeknik

• dine koordineringsevner

• din teamspirit

• din mentale indstilling til fodbold – og øvrig træning

Samtidig med at du oplever det kammeratskab, som er helt særligt på efterskoler.

Vi spiller selvfølgelig fodbold ude, når vejret er til det og spiller indendørsfodbold om vinteren.

I løbet af dit efterskoleophold vil du tit komme ud at spille fodboldkamp. Både mod andre skoler, efterskoler eller klubber.

*De helt store højdepunkter er studieturene til Italien og Spanien for 9. og 10. klasse. Her kommer du både ud og se nogle af de store klubber spille, og vi arrangerer, at du også selv kommer til at spille mindst en fodboldkamp mod en lokal klub eller skole.

Skal du begynde i 8. klasse, kommer turen sydpå også til dig. Vi har rigtig gode erfaringer med 2. års elever, så vi vil gerne have, at du begynder i 8. klasse og bliver her et år mere.

Besøg efterskolen

Phønix Efterskole ligger på øen Hjarnø i Horsens Fjord, 800 meter fra fastlandet. Derfor får du både roen og fordybelsen med dine nye kammerater, samtidig med at vi som international efterskole er på 2-3 studieture årligt, hvilket giver dig et kulturelt udsyn.

Du er meget velkommen til at komme forbi med dine forældre og danne dig et billede af, om Phønix Efterskole også er en efterskole for dig. Her kan du både møde fodboldtræneren og nogle af eleverne.