Ski

Grænsen mellem undervisning og aktiv ferie er hårfin.

På Phønix Efterskole kan du både lære at stå på ski fra bunden og komme med på studietur, hvor du træner din nye kunnen ned af pisterne.

Vil du lære at stå på ski, mens du går på efterskole?

Med valgfaget skiundervisning lærer du alt, hvad du har brug for.

Du lærer, hvordan du

• skal bevæge dig på ski, så du styrer skiene og ikke omvendt

• varmer op og strækker ud

• undgår muskelskader efter din skitur

Skiundervisning består af 10 lektioner på skolen. Herefter tager du og resten af skiholdet på en 5-dages skirejse til Wintherberg i Tyskland, hvor du får mulighed for at træne dine nye skifærdigheder i praksis.

Hvorfor netop stå på ski på skisportstedet Wintherberg?

Wintherberg ligger midt i Sauerland, som er det mest snesikre skiområde i Nordrhein-Westfalen. Her er ikke mindre end 97 km løjper, hvoraf de 10 er belyst om aftenen, så du kan stå på ski, fra du står op, til du går i seng.

Hele 20 skilifte kan fragte dig op af bjergene, og de mange langrendsstier giver dig også mulighed for at træne langrend.

Prisen for hele skituren, inkl. leje af ski og liftkort, er selvfølgelig inkluderet i skolepengene.

Phønix Efterskole er mere end skiundervisning

Udover at du får mulighed for at lære at stå på ski, mens du går på efterskolen, kan du også vælge en række andre udfordrende valgfag som flyvning, dykning og fodbold. Phønix Efterskole er en international efterskole i Midtjylland, hvor du også kan tage eksamen i Cambridge engelsk, samtidig med at du bliver tilknyttet din egen mentor.

Du kan både tage 8. klasse, 9. klasse og 10. klasse, og vi har gode erfaringer med 2. års elever.

over 2 ifo boks

infoboks teks