Ny elev?

Søger du lidt forandring i dit liv, eller vil du bare se livet og verden fra en anden vinkel? Vil du møde andre kulturer?  Så kan du tage ophold hos os på den lille Ø, Hjarnø.

Phønix Efterskole er en lille boglig efterskole som vægter høj faglighed, socialt samvær, interkulturel og mellemfolkelig forståelse.

Med den rette vejledning og coaching fra en mentor, vil du lære at styrke dit fremtidig liv og virke.

Phønix tilbyde spændene kulturelle studieture ud i den store verden:  bla.. til Sydspanien, Italien, Tyrkiet, Bosnien og Berlin.

Udover de kendte obligatoriske fag tilbyder vi Cambridge Engelsk, Flyvning, Dykning, Fodbold, E-sport og Marmorering (maleri kunst).

Optagelse

For at blive optaget skal du udfylde indmeldelsesblanket med så mange oplysninger som muligt og betale et gebyr på 500,- Ps. Indmeldelsen træder først i kraft efter en rundvisning og samtale med forstanderen på skolen.

Online formular.

Print indmeldelsesblanket.

Print skolekontrakt.

Hvis flere elever ønsker optagelse end der er plads til på skolen, udarbejder skolen er venteliste. Alle vil modtage svar fra skolen om de er optaget eller om de er på venteliste.

Skolepenge pr. uge eksklusiv statstøtte:

• For skoleåret 2016/2017 DKK. 2000,-

I denne pris er inkluderet kost, logi, undervisning og materialer der anvendes i forbindelse med undervisningen.

Skolen ansøger på elevens/forældrenes vegne Uddannelsesstyrelsen om statslig elevstøtte. Elevstøtten beregnes på grundlag af forældreindkomsten/husstandsindkomsten 2 år før skolestart.

Du kan på følgende link udregne, hvad det vil komme til at koste dig at gå på Phønix Efterskole.

Egenbetaling forfalder til betaling med 11 månedlige rater forud for hver den første i måneden, første gang 1. august. For sent betalte skolepenge pålægges rykkergebyr på DKK 100,-Hvis eleven, hjemmet eller skolen afbryder opholdet i utide, skal det fulde skolepengebeløb til de efterfølgende 2 uger stadig betales. Bemærk at hvis eleven forlader skolen i utide, bortfalder statsstøtten, ligesom tilbagebetaling af depositum bortfalder. Elev og forældre/værger hæfter for enhver skade, som eleven måtte forvolde på skolens ejendom under skoleopholdet.

Intro dage

OVERVEJER DU EFTERSKOLE?

Vi har løbende introdage/weekender for kommende elever som overvejer efterskoleophold.

Venligst kontakt skolen for at hører nærmere om det. (næste intro camp er i uge 7)

Du kan evt. booke et besøg.

Brochure

Du kan bestille brochure her.

Du er også velkommen til at printe pdf her.

Elevhåndbogen

Kommer snart.

Hvad skal medbringes

Huskeliste:

• Stræklagen til madras, sengetøj, dyne, pude og topmadras ( 80X200cm).

• Toiletsager

• Vækkeur

• Natlampe

• Håndklæder

• Skiftetøj samt gammelt tøj til praktisk arbejde m.v.

• Idrætstøj

• Sports sko til indendørs brug, sports sko til udendørs brug

• Fodboldstøvler og benskinner

• Kurv til snavset tøj

• Bøjler

• Personlig Krus/kop til eget brug

• Hjemmesko eller andet indendørs fodtøj

• Skoletaske

• Skriveredskaber

• Tegnetrekant, vinkelmåler og passer

• Lommeregner

• Bogbind

• Frilæsningsbog

• Vaskepulver til vaskemaskinen

Kontakt os

Vil du også være en del af vores fantastiske fællesskab, så kontakt os for flere oplysninger eller book et besøg.

+45 7242 1903

Book besøg